Persoonlijk Gesprek

Persoonlijk Gesprek

1 op 1 coaching gesprek

Je hebt de 8-weekse training of mini training bij mij gevolgd maar je hebt nog behoefte aan een extra coaching gesprek? Dan kan je deze ook los bij mij boeken. Samen gaan we kijken waar ik je nog bij kan helpen. Ik sta graag voor je klaar.

1 op 1 Coaching Gesprek: 55 euro per uur

Gratis 1 op 1 kennismakingsgesprek

Twijfel je nog of een training of workshop wat voor je is? Of heb je misschien andere vragen die je aan me wilt stellen? Dan kan je nu gratis een kennismakingsgesprek aanvragen. Na de aanvraag neem ik z.s.m. contact met je op voor een afspraak.  

1 op 1 coaching gesprek

Je hebt de 8-weekse training of mini training bij mij gevolgd maar je hebt nog behoefte aan een extra coaching gesprek? Dan kan je deze ook los bij mij boeken. Samen gaan we kijken waar ik je nog bij kan helpen. Ik sta graag voor je klaar.

1 op 1 Coaching Gesprek: 55 euro per uur

Gratis 1 op 1 kennismakingsgesprek

Twijfel je nog of een training of workshop wat voor je is? Of heb je misschien andere vragen die je aan me wilt stellen? Dan kan je nu gratis een kennismakingsgesprek aanvragen. Na de aanvraag neem ik z.s.m. contact met je op voor een afspraak.  

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Wij verzamelen alleen anonieme gegevens voor statistieken voor Google Analytics. Klik "Akkoord" indien u hiermee akkoord gaat. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Wij verzamelen alleen anonieme gegevens voor statistieken voor Google Analytics. Klik "Akkoord" indien u hiermee akkoord gaat.

Sluiten